Dumanlı İlkokulu
DUMANLI MAH. DUMANLI KÜME EVLERİ DUMANLI İLKOKULU BLOK NO: 70 DERİK / MARDİN

VİZYON

• Atatürk İlkelerine bağlı olmak, • Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, • Bilimin evrenselliğine inanmak, • Yenilikçi olmak, • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, • Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, • Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, • Zamanın kıymetini bilmek, • Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak • İşimizi sevmek.

MİSYON

Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir. Bu misyonu gerçekleştirmek için Anadoluhisarı İlköğretim Okulu nun belirlediği vizyonu; • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Kütüphane Kitap Sayısı :600
Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün eğitim vermektedir. 2 adet sınıf vardır.Ana Sınıfı 11, İlkokul 17 olmak üzere toplam 28 öğrenci vardır.Okulumuz sobalıdır.

Öğretim Şekli

Sobalı

Servis Bilgisi

Okulumuza servis bulunmamaktadır. Öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla okula gelmektedir.

Uydu İnternet (VSAT)

15 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Dumanlı köyünde bulunuyor.Köyümüz 30-35 hanedan oluşan küçük bir köydür. Köyümüzde market, bakkal vs. bulunmamaktadır.